Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΡΩΝOΪΟΣ ΛΟΙΠΟΝ


Γράφει η Θέκλα Μεταξά Ερευνήτρια-Αστρολόγος…

Κορωνοϊός, γιατί έδωσαν αυτήν την ονομασία σ’ αυτόν τον τόσο επικίνδυνο ιό; Ποιος τον ονόμασε έτσι. Υπάρχουν και άλλοι ιοί σ’ αυτή την οικογένεια, όπως ο SARS. Επίσημα αναφέρεται ότι την ονομασία αυτή την πήρε από τα μικρά εξογκώματα που εμφανίζονται στο μικροσκόπιο, περιμετρικά των ιικών σωματιδίων, τα οποία σχηματίζουν μια εικόνα που μοιάζει με κορώνα. Κορώνα, Κόρος Νους, Κρόνος, Χρόνος.

Κρόνος. Ο δυσμενέστερος πλανήτης στην Αστρολογία. Νιώθουμε την κυριαρχία του και το ασφυκτικό αγκάλιασμα του πολλούς μήνες τώρα. Θα μείνει πάνω από τα κεφάλια μας μέχρι τέλους του χρόνου. Κρόνος, ο πρώτος στη Χαλδαϊκή διάταξη, ψυχρός, μια και βρίσκεται πολύ μακριά από τον Ήλιο. Σύμπτωση που η λέξη «κορώνα» σχετίζεται με τον Κρόνο; Κρόνος, κόρος, κατά κόρον, κορεσμός. Κορώνα, τοποθετείται στο κεφάλι. Στην κορυφή. Κόρος. Τα συμπτώματα της ασθένειας εμφανίζονται στο κεφάλι. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.Ήταν 25 Ιανουαρίου όταν για πρώτη φορά η Κίνα έβγαλε ανακοινώσεις για τα πρώτα κρούσματα του ιού.

25 Ιανουαρίου 1919 ιδρύεται η Κοινωνία των Εθνών, πρόδρομος του ΟΗΕ.

25 Ιανουαρίου 1996 ξεκινάει η κρίση των Ιμίων.

25 Ιανουαρίου 1991 σχηματίστηκε το “κράτος” των Σκοπίων.
25 Ιανουαρίου 2015 κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.
25 Ιανουαρίου 2019 ξεπουλήθηκε η Μακεδονία.

25 Ιανουαρίου και η πρωτοχρονιά στην Κίνα. Μαύρη πρωτοχρονιά. Συμπτώσεις κι αυτά;

Έτος του αρουραίου για το κινέζικο ωροσκόπιο. Τα τρώνε τα ποντίκια στην Κίνα, τρώνε και τις νυχτερίδες, και τα φίδια. Λένε πως σχετικά με τον ιό υπεύθυνα είναι όλα αυτά τα βρωμερά που καταναλώνουν ως τροφή. Μολύνθηκαν από κάτι που έφαγαν. Ίσως. Αλλά τις ίδιες διατροφικές συνήθειες έχουν οι Κινέζοι εδώ και πολλά χρόνια. Όμως είναι γνωστό ότι σ’ αυτή την πόλη που πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, έκαναν εδώ και πολύ καιρό πειράματα με τους πιο επικίνδυνους ιούς. Ίσως να πρόκειται για εργαστηριακό μικρόβιο.

Και πώς το γνώριζαν για την επικείμενη επιδημία, εκείνοι που παρουσίασαν αυτό το γεγονός πριν χρόνια σε κάποια ταινία; ΑΠΟΡΙΑ.

ΚΟΡΩΝΑ. Υπάρχουν οι αστερισμοί CORONA AUSTRALIS (Νότιος αστερισμός) και CORONA BOREALIS (Βόρειος αστερισμός). Ο τελευταίος λέγεται και GEMMA. Ίσως κάποιοι να έχετε διαβάσει το περίφημο βιβλίο του Δάσκαλου Δημήτρη Λιαντίνη GEMMA. Άραγε, γιατί του έδωσε αυτόν τον τίτλο; ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;;;

CORONA BOREALIS στο βόρειο ημισφαίριο. Αστερισμός με 9 βασικά αστέρια. Ο θρύλος λέει πως αντιπροσωπεύει την κορώνα με τα 9 διαμάντια που χάρισε ο Διόνυσος στην Αριάδνη, όταν την εγκατέλειψε ο Θησέας στη Νάξο. Η Κορώνα – αστερισμός τοποθετήθηκε στον Ουρανό, ανάμεσα στον αστερισμό του Ηρακλή, και τον αστερισμό του Οφιούχου, του φιδιού. Πάλι εδώ το φίδι. ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;

O αστερισμός επηρεάζεται από τον αστερισμό του Σκορπιού. Το λαμπερότερο από τα 9 αστέρια του αστερισμού ονομάζεται Alphecca, και αν κάνει όψη με τον Ποσειδώνα ή τον Άρη, υποδηλώνει επιδημίες και δηλητήριο. Δεν είναι τυχαίο που από τα παλιά χρόνια το ονόμαζαν «ο κυβερνήτης του οίκου του θανάτου».

Ο Κρόνος ως πλανήτης, ελέγχει εκτός των άλλων από ζώα, υδρόβια και πτηνά, το ποντίκι, το χέλι, τα ερπετά της γης και του νερού, τις νυχτερίδες,…….ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΑΛΙ;;;;

ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ. ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ. ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Ο ΚΡΟΝΟΣ-ΚΟΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου