Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ :Συναγωνιστές, πατριώτες, Έλληνες ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις εθνικά ανεδαφικές, επικίνδυνες, τυχοδιωκτικές αποφάσεις της, έφερε πλέον τον κόσμο στο μη παρέκει, στο όριο του ξεσηκωμού. Αυτή η πολύ λεπτή γραμμή, την οποία δεν τόλμησε ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει, πλέον υπερκαλύφθηκε. Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στείλει τα ΜΑΤ, για να δεχτούν τα ακριτικά νησιά μας κι άλλο όγκο μεταναστών, με την δημιουργία κλειστών κέντρων φιλοξενίας (αφού επί της ουσίας με αυτόν τον τρόπο είναι σα να προσκαλούν κι άλλους) αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Εμείς σαν Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες δοκιμάσαμε σκληρά από το 2012 την καταδίωξη και το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας, επειδή κόβαμε ψήψους από την...ελαφροδεξιά που έγινε ακόμα πιο πούπουλο από τις κωμικοτραγικές αποφάσεις που απλώς εφαρμόζει ο νυν Πρωθυπουργός, αφού δυστυχώς έχουμε απωλέσει από την εκκίνηση των μνημονίων την εθνική μας κυριαρχία.

Η Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα τάσσεται στο πλευρό των πατριωτών που πλέον παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους για να παραμείνει η Ελλάδα, ελληνική. Αυτή η τραγική κυβέρνηση που έφτασε τους εθνοφύλακες να παραδώσουν τα όπλα και μόνο η προσωπικότητα του Ταξίαρχου Σταύρου Παπασταθόπουλου, σταμάτησε, προσωρινά αυτή την κίνηση.
Οι Ακρίτες του Αιγαίου, δείχνουν τον δρόμο σε όλη την Ελλάδα, στους Έλληνες και τις Ελληνίδες, για το πώς θ' αντιμετωπίσουν τις βουλές του Μητσοτάκη και της παρέας του. Αυτοοργάνωση στις γειτονιές αποτελεί την μόνη λύση.

Η κυβέρνηση τσίρκο επιβάλλει με την βία τον λαθραίο εποικισμό της Ελλάδος
Ούτε κλειστά κέντρα, ούτε ανοιχτά!
ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!
ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

ΥΓ: Ειλικρινά λυπόμαστε για την εικόνα με τους αστυνομικούς χτυπημένους. Ξέρουμε πως εκτελούν εντολές και αποτελούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης, αλλά πλέον όλοι με τις κινήσεις αυτής της προδοτικής κυβέρνησης, θα τεθούμε προ του διλήμματος αν είμαστε με την πατρίδα και τον λαό ή με αυτούς που θέλουν στο τέλος της θητείας τους, να έχουν αφήσει διαμελισμένη την πατρίδα και με τον μισό πληθυσμό να μην είναι Έλληνες.

ΥΓ1: Παραμονές των εκλογών του Ιουνίου, δεν ήταν λίγοι οι γνωστοί και οι φίλοι που με καλούσαν τηλεφωνικά για να μου μιλήσουν με ειλικρίνεια και να με ενημερώσουν πως θα ψηφίσουν Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας. Ελπίζω πλέον ν' αντιλαμβάνονται πόσο τραγικά λανθασμένη ήταν αυτή η επιλογή.


ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ 
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου