Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ :Η καλή θέα στην Καλλιθέα είναι οι κατσαρίδες


Πέρα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι στην Καλλιθέα, θέμα που έχει άμεση σύνδεση με την συντήρηση και τον καθαρισμό των υπονόμων, είναι και το θέμα των ζωυφίων που έχουν κατακλύσει την περιοχή, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα των δημοτών. Καθημερινά οι πολίτες της Καλλιθέας, έρχονται αντιμετώποι με αυτό το πρόβλημα, παντού, είτε στα σπίτια, είτε στους δρόμους, είτε στα μαγαζιά τους. Ουδείς πλέον μπορεί ν ‘ ανοίξει παράθυρο στο σπίτι του, χωρίς να κινδυνεύει να κατακλυστεί από κάθε είδους ζωύφιο, κάνοντας τη ζωή εφιαλτική.

Η βρώμα και η δυσωδία, όπως και η κακή συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα για την πόλη που έχει θέμα και με τα τρωκτικά. Αναρωτιόμαστε αν σε ευαίσθητα κτίρια και υποδομές, όπως είναι χώροι στην οποία βρίσκουν καταφύγιο ευπαθείς ομάδες τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα και του καλοκαιριού, αλλά και στα σχολεία γίνονται οι απαραίτητες απολυμάνσεις. Αλλά πέρα από αυτό, η καθημερινότητα στην Καλλιθέα, έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη με την κατάσταση που επικρατεί. Οι κατσαρίδες συμβιώνουν πλέον με τους ανθρώπους, όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και μέσα στα διαμερίσματα που πέρα από τη ζέστη, έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και τα ζωύφια. Καθιστώντας την Καλλιθέα, ως έναν από τους πλέον προβληματικούς Δήμους, σε θέμα καθαριότητας, στο Λεκανοπέδιο. 

ΥΓ: Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν ο δήμαρχος σκοπεύει να αλλάξει το έμβλημα του Δήμου και να το αντικαταστήσει με μια κατσαρίδα. Προτείνουμε στον δήμαρχο να αναθέσει στον  αντιδήμαρχο του τον κύριο Λασκαρίδη με το «προοδευτικό»  «αριστερό» και καλλιτεχνικό  μανδύα που τον διακρίνει να φιλοτεχνήσουν και να τοποθετήσουν το πιο πάνω έργο μία κατσαρίδα νεκρή με τα πόδια σηκωμένα, στην πλατεία Δαβάκη!

Εμείς δεν ήρθαμε στο Δήμο για να γίνουμε χαρτογιακάδες, γιατί δεν ήμαστε όλοι ίδιοι.
Μπουγάς Τρύφων δημοτικός σύμβουλος.
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΕΛΛΗΝΕΣ για την Καλλιθέα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου